De nieuwe MIO CYCLO modellen zijn op voorraad.

Nooit meer de weg kwijt met de nieuwe MIO modellen!

Een complete oplossing voor fietsplezier
De Cyclo 405/605 biedt alles wat u nodig hebt voor een plezierrit of een serieuze fietstraining. Naast de gebruiksvriendelijke fietscomputer die is ontworpen voor prestatieverbetering, ontvangt u bij de HC modellen ook een ANT+-hartslagmonitor en snelheids- en cadanssensor.

Fietsen en verkennen
Stelt u zich voor dat u door het Belgische platteland fietst of een bergetappe uit de Ronde van Frankrijk rijdt. Dan zou het toch geweldig zijn als u op een trouwe fietsgezel kon rekenen om u daarbij te begeleiden en ondersteunen? Dat is precies wat u van de Cyclo  4 en 6 serie kunt verwachten.
Met de complete kaart van Europa die gedurende de hele levensduur update baar is, komt u overal waar u heen wilt. Neem uw fiets mee op vakantie en raak nooit meer de weg kwijt. Fiets de bekendste fietsroutes in Europa en houd tegelijkertijd uw prestaties bij.

Ontworpen voor prestaties
De Cyclo 405 & 605 zijn uitgerust met een geïntegreerde ANT+-sensor, zodat u een hartslag of cadans sensor toe kunt voegen en uw eigen prestaties kunt controleren en bijhouden. Alle statistieken worden geregistreerd, zodat u ze later kunt bekijken en analyseren.
Het is niet prettig om te ontdekken dat het scherm van uw nieuwe fietsnavigatie onleesbaar is als de zon schijnt. Daarom hebben de 405 en 605 een plat 4-inch aanraakscherm met anti-glare waarvan u tijdens het fietsen probleemloos kaarten, aanwijzingen en statistieken kunt aflezen.
De nieuwe Cyclo-gebruikersinterface is nu nog intuïtiever. Het systeem is zo gebruiksvriendelijk dat u binnen enkele minuten op uw fiets zit, waarschijnlijk zonder de handleiding te hoeven raadplegen. En daarnaast krijgt u alle prestatiegegevens en statistieken die u nodig hebt. De perfecte combinatie van eenvoud en functionaliteit.

Nu te zien en te testen in de winkel.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *