Bikecentredik
Bikecentredik Logo

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 163 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

DailyTour E+ 2D GTS 25kmh M Space Grey
DailyTour E+ 2D GTS 25kmh M Space Grey
DailyTour E+ 2D GTS 25kmh M Space Grey
DailyTour E+ 2D GTS 25kmh M Space Grey

DailyTour E+ 2D GTS

Giant
2203261145
Laatste items in voorraad
€ 3.499,00
Incl. BTW

Geniet van de nieuwste e-bike technologie met de DailyTour E+. Met onder meer een geïntegreerde accu, automatische ondersteuning en luxe kleurendislpay is de deze veelzijdige en praktische e-bike ideaal voor dagelijks gebruik en fietstochten in het weekend.

Kleur
  • Space Grey
Maat
  • M
  • L
  • XL

- Smart Assist: De SyncDrive middenmotor heeft een Smart Assist modus die automatisch de hoeveelheid ondersteuning bepaalt. Zodat je altijd over de juiste support beschikt en langer op een acculading kunt fietsen.

- Geïntegreerde accu: Giant's EnergyPak SMART accu is volledig geïntegreerd in de onderbuis, wat een meer minimalistisch, gestroomlijnd ontwerp van de onderbuis geeft. Ondanks de integratie is de accu eenvoudig uitneembaar.

- Luxe kleurendisplay: Het kleurendisplay is netjes geïntegreerd in de stuurpen. Het scherm toont ritinformatie zoals snelheid, afstand, actieradius. Draadloos verbinding maken met je telefoon voor extra functionaliteiten behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Welke actieradius kan ik verwachten met mijn e-bike? Het bereik met een enkele acculading kan sterk variëren, afhankelijk van de omstandigheden, zoals het gecombineerde gewicht van de berijder en de lading, luchtweerstand, bandenspanning en loopvlakprofiel, veranderingen in terrein en hoogte; weg- of trailoppervlak, buitentemperatuur, onderhoud van de e-bike en de toestand van de accu. De onderstaande tabel geeft een geschat maximaal bereik onder verschillende omstandigheden. De omstandigheden worden gecategoriseerd als zwaar, goed en ideaal. Zware omstandigheden doen zich meestal voor bij het rijden met een zware lading, sterke tegenwind of steile en lange beklimmingen.

 

ENERGYPAK SMART 625 / SYNCDRIVE SPORT actieradius :

Zwaar: 65 KM

Goed: 130 KM

Ideaal: 215 KM

Gewicht (kg)
18
Type
DailyTour E+
1 Item
4712878755321
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.