Bikecentredik
Bikecentredik Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 18 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Ortlieb Sport Roller Free
Ortlieb Sport Roller Free
Ortlieb Sport Roller Free
Ortlieb Sport Roller Free
Ortlieb Sport Roller Free
Ortlieb Sport Roller Free

Ortlieb Sport Roller Free

ORTLIEB
OF6106
€ 119,95
Incl. BTW

Innovatief blijft alleen, wie alternatieve manieren vindt. Daarom is er bij ORTLIEB nu een bijkomende PVC-vrije productlijn op basis van PU-gecoatet polyesterweefsel. Daarbij wordt het basisweefsel met PU (polyurethaan) zodanig gecoat, dat een duurzame waterdichtheid gegarandeerd kan worden. Het resultaat is een waterdicht en robuust dekzeilmateriaal dat op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid niet moet onderdoen voor het traditionele ORTLIEB dekzeilmateriaal. De producten van de Free-Line zijn verkrijgbaar in klassiek zwart en in twee sterke, aandachttrekkende kleuren.
Heruitgave van een klassieker – op basis van PVC-vrij dekzeilmateriaal, waterdicht en duurzaam. De ORTLIEB Sport-Roller Free is de opbergtas voor de Lowrider-bagagedrager aan het voorwiel. Gelijktijdig is hij ook geschikt als kleine opbergtas voor de achterwielbagagedrager – in het bijzonder ook als eerste eigen fietstas voor kinderen en jongeren. De tas met de praktische rolsluiting kan afzonderlijk of per paar gebruikt worden. Met het beproefde Quick-Lock2.1 systeem kan hij snel en veilig aan elke bagagedrager tot 16 mm buisdiameter ingehaakt worden.

Kleur
  • Zwart
  • ROOD
  • Groen

Specificaties:

 

- Fel schijnende reflectoren

- Geïntegreerde binnentas

- Schouderriemen

- Inclusief verloopstukken voor de buisdiameters 8, 10 en 12 mm

 

- Tas type: paar

 

- Adapter: Quick Lock 2.1

 

- Hoogte: 30 cm (11,8 inch)

 

- Diepte: 14 cm (5,5 inch)

 

- Breedte: 25 cm (9.8 inch)

 

- Gewicht: 2x 775 gram

 

- Volume: 2x 12,5 liter

Kleur
Zwart
DST Groepcode
2G08
3 Items
4013051049153
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.